Queen

Of Mail

Topvoedingsmiddelen die uw immuunsysteem stimuleren

Je immuunsysteem is essentieel voor je lichaam. Het werkt als een sterke bewaker tegen schadelijke bacteriƫn die ziekten veroorzaken. Eten is een geweldige manier om je algehele immuunsysteem te verbeteren om je gelukkig en gezond te houden.

Voedingsmiddelen die u moet eten om uw immuunsysteem sterk te houden
Te midden van deze Covid 19-pandemie moet je gezond blijven eten om je immuniteit te versterken en te behouden. Vermijd alsjeblieft deze supplementen van lage kwaliteit van fabrikanten die echte TikTok-volgers kopen om hun merk wereldwijd te verkopen.

Hieronder staan enkele voedingsmiddelen die je zou moeten eten om je immuunsysteem sterk te houden.

1. Citrusvruchten
Citrusvruchten bevatten vitamine C, wat helpt bij de opbouw van ons immuunsysteem, en daarom gaan we ervoor als we de symptomen van een verkoudheid voelen opkomen. Vitamine C verhoogt de aanmaak van witte bloedcellen in ons lichaam die helpen bij het bestrijden van ziekten in ons lichaam.

Witte bloedcellen zijn essentieel als het gaat om het bestrijden van infecties. De meeste citrusvruchten bevatten veel vitamine C. Citrusvruchten zijn: sinaasappels, grapefruit, citroenen, mandarijnen, clementines en limoenen.

2. Gember
Veel mensen wenden zich tot gember nadat ze ziek zijn geworden. Gember vermindert ontstekingen, wat helpt om keelpijn en ontstekingsziekten te verminderen. Wanneer gember in veel zoete desserts wordt gebruikt, pakt het wat warmte in de vorm van gingerol.

3. Knoflook
Knoflook wordt bijna overal ter wereld gevonden. Knoflook is goed voor je gezondheid omdat het zink toevoegt aan voedsel. Knoflook helpt bij het bestrijden van infecties en vertraagt de verharding van de slagaders. Knoflook helpt de bloeddruk te verlagen. Knoflook vermindert chronische pijn en verlaagt het cholesterol in het lichaam.

4. Yoghurt
Yoghurt met levende en actieve culturen stimuleert je immuunsysteem en helpt het om ziekten te bestrijden. Gewone yoghurt wordt aanbevolen, omdat gearomatiseerde yoghurt met suiker kan worden geladen. In plaats van suiker aan je yoghurt toe te voegen, kun je fruit en honing toevoegen.

5. Zonnebloempitten
Zonnebloem bevat de volgende voedingsstoffen: vitamine B-6 en E, magnesium en fosfor. Vitamine E wordt gebruikt bij het reguleren en onderhouden van de werking van het immuunsysteem. Zonnebloem heeft hoger selenium.

Een ons zonnebloem bevat de helft van het selenium dat een volwassene elke dag nodig heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *