Queen

Of Mail

Om je balans te verbeteren, omarm je wiebelen

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun achterzak hebben. Volg wekelijks mee voor nieuwe manieren om het met ons uit te zweten. Alles zien
Evenwicht heeft alles te maken met standvastigheid. Het is geen pure kracht en ook geen pure stilte. Het gaat erom dat je de tools hebt om te reageren en je positie te behouden wanneer er iets intern of extern gebeurt dat je uit je koers blaast.

Deze houding is relevant voor zowel het letterlijke als figuurlijke idee van het vinden van balans in het leven. Maar vandaag richten we ons op fysieke balans, wat eigenlijk “een groot aantal verschillende variabelen is die allemaal in de hersenen worden georkestreerd”, vertelde Lara Heimann, PT, eerder aan Well+Good. Dat betekent dat balans het vermogen van je hersenen is om informatie te synthetiseren, zoals omgevings- en sensorische signalen die je helpen je lichaam in de ruimte te lokaliseren (een concept dat proprioceptie wordt genoemd), en dat vervolgens te vertalen naar je spieren zodat je jezelf rechtop kunt houden.

Een manier om de balans te verbeteren, is door te werken aan de spiergroepen die een grote rol spelen om u op de grond te houden, waaronder uw voeten en enkels, kuiten en bilspieren. Pilates-instructeur Brian Spencer van East River Pilates is hier om je door een 12 minuten durende routine voor evenwichtsopbouw te leiden die zich richt op deze vaak over het hoofd geziene gebieden. Dat houdt in dat je je concentreert op waar je je gewicht op je voet plaatst, zodat je een beroep kunt doen op de kleine spieren in je voeten en enkels, terwijl je ook de grotere spieren rekruteert die ze ondersteunen.

“Als je ooit denkt: hoe kan ik mijn balans echt helpen?, dan is dat vaak door alle spiergroepen te versterken die je helpen het gewicht achter in de voet te ondersteunen, zoals squats, en in de voorkant van de voet. , zoals je kuiten’, zegt Spencer.

De brood- en boterbewegingen waarop hij in deze serie voortbouwt, zijn squats, calf raises en staande houdingen met één been. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar Spencer stelt ze samen op een manier die specifiek bedoeld is om zowel je kracht als je evenwicht uit te dagen.

“Bij balans draait alles om correctie”, zegt Spencer. “Het gaat er niet echt om dat je nooit wiebelt. Het gaat er altijd om dat je denkt: hoe corrigeer ik mezelf als ik een beetje van koers ben geraakt?” Wijze woorden om in gedachten te houden voor lichaamsbeweging en voor het leven. We hopen dat als je jezelf de tijd geeft om deze routine te doen, je een beetje meer balans kunt vinden in beide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *