Webversie

                                   074-8511662  www.pelles.nl

 


 

 

 

 

 

    Professioneel informeel 

 

Beste gasten,

 

De maand april staat alweer bijna voor de boeg. In deze nieuwsbrief laat Pelle’s Eten & Drinken u weten wat we tijdens deze mooie maand gaan doen.

April is de maand van het voorjaar, van de toneelavonden van Plaank’n Spöllers, van het Paasfeest en tevens de verjaardag van onze Koning!

Verder hebben we twee nieuwtjes; Bapa's en Bier&Burger.

Leest u gerust verder voor meer informatie.

 


 

Graag tot ziens bij Pelle’s Eten & Drinken in Deurningen!


Met vriendelijke groeten, 

 

 

Roy, Wendy  en Pelle's team 

 

 

 

Op ons paasbest

  

Op eerste en tweede Paasdag kunt u bij ons terecht voor een heerlijke Paasbrunch. Reserveer zo snel mogelijk zodat u samen met familie of vrienden kunt genieten van een goede start van uw Paasdag!

De brunch wordt in buffetvorm gepresenteerd. We beginnen de brunch met een glas verse jus en een gekookt paasei. We zorgen voor een lekkere broodtafel met allerlei lekkernijen waaronder ambachtelijk brood, diverse soorten beleg, vleeswaren, vis en vers fruit.

De paasbrunch is alleen op reservering en geschikt voor jong & oud. Het duurt van 10 t/m 14 uur. De prijs voor de Paasbrunch is € 24,50 euro per persoon. Kinderen tot 3 jaar eten gratis mee en voor kinderen van 3 t/m 12 rekenen wij de helft!

Voor de kids is er een paashaas, bovendien kunnen ze eigen minipizza's maken én worden er eieren verstopt en geschilderd!

 

Reserveren kunt u via Info@Pelles.nl of via 074 85 116 62

 

 Toneelavonden in april 

 

In april zullen de Plaankspölers Deurningen weer hun jaarlijkse toneelavonden bij ons verzorgen.

 

Het stuk heet: Villa Adelina. Het gaat over drie vriendinnen die na een een turbulent leven in Twente opnieuw willen beginnen in Spanje🇪🇸. Ze kopen een oude villa en hopen een toekomst op te bouwen in het Spaanse land. De gasten komen, maar dan beginnen de problemen pas.

 

Op maandag 1 april is de try out voor kinderen (9 t/m 15 jaar) om 18.30 uur, de entree is € 1 euro.

Op woensdag 3 april vindt om 14.30 uur de première plaats voor de ouderen, de entree is voor hen € 7 euro. Er staat een warme kop koffie  met een plak cake klaar voor hen.

 

Vervolgens worden de voorstellingen op woensdag 3 april, donderdag 4 april, vrijdag 5 april en zaterdag 6 april om 20.00 uur gespeeld in ons theatercafé. De zaal is een uur voor aanvang geopend. De entree is € 7 euro.

U kunt vooraf ook bij ons eten. Op de toneelavonden van 3 t/m 6 april serveren wij het theatermenu. U komt direct in de stemming en u weet zeker dat u op tijd bent voor de toneelavond. Het menu kost € 27,50 inclusief de entree voor de voorstelling. Dit kan alleen op reservering.

 

Wilt u een voorstelling bijwonen? Bel naar 📱074 27 730 92.

Maak kennis met BAPA'S

Bapa's staat voor speciaalbier & hapjes. Een verrassende variant van de Spaanse tapas. 
In de eerste editie combineren we drie Kasteelbieren met fijne kleine tapasgerechten. 

 

Meer info. 

 

Bier&Burger


Iedere dinsdag verrassen wij u met een smakelijke burger en een bijpassend speciaalbiertje.

 

U betaalt slechts € 15 voor de burger, aardappelgarnituur, rauwkost en speciaalbier.

 

 

 

Oranje boven

 

 

Zaterdag 27 april is het de dag van onze Koning! Het is de dag dat we de verjaardag van onze koning Willem Alexander vieren. 

Kom Koningsdag gezellig vieren met familie en vrienden bij Pelle's op het terras! Geniet mee van de livemuziek van Brian Cristopher. Brian geeft het hele jaar door optredens en is misschien wel een van de beste live performers van Europa. Met zijn 3 uur durende gitaar show laat hij je met volle borst meezingen.

Er wordt ook aan de kinderen gedacht. Er staan onder andere springkussens klaar om op te spelen.

 

Daghap

Lekker en gezond eten maar geen zin om te koken? Tussen 16 en 18 uur serveren wij een daghap voor  € 9,50. Afhalen is ook mogelijk. Onze daghap staat iedere dag op de website. 

Weekendhap

Elk weekend is er een weekendhap voor €12,50.

Woont u in Hengelo, Oldenzaal of Enschede? Deurningen is lekker dichtbij!


 

 Wandelen over de kaart 

 


Pelle’s organiseert elke maandag t/m donderdag een wandeling over de kaart. Een leuke manier om met het hele gezelschap te genieten van meerdere gerechten. De proeverij gaat van start met een variatie van voorgerechten, gevolgd door verschillende gekozen hoofdgerechten (met friet & salade) door de kok en de proeverij wordt heerlijk afgesloten met nagerechten van de kaart.

 

Een smakelijke manier om door Pelle’s te wandelen.

 

Ook deelnemen aan de wandeling?

  • We wandelen op maandag t/m donderdag.
  • Alleen op reservering wandelen.
  • Deelname kan al vanaf 2 personen.
  • De wandeling doet u met het volledige gezelschap.
  • De wandeling is vooraf uitgezet door onze chef, hier kunt u niet van afwijken. U kunt starten vanaf 16.30 uur tot uiterlijk 19.30 uur.
  • We wandelen niet in de vakantiemaanden: juli en augustus.

 

Pelle's eten & drinken

Hoofdstraat 9 | 7561 AB Deurningen

Telefoon: +31 (0)74-8511662
E-mail: info@pelles.nl 

www.pelles.nl


 

  

Afmelden

Wijzig uw profiel