Verwen jij straks onze gasten? 

 

WebversieWij hebben een fantastisch team zoals je op deze foto wel kunt zien. Het verwennen van de gast is hun lust en leven. Daar zijn we trots op!

 

Na de lockdown verwachten we grote drukte en daarom zoeken wij versterking. Het gaat over functies: gastheer/gastvrouw en een chef de partie. Beide functies kunnen zowel parttime als fulltime worden ingevuld. 
Daarnaast zoeken we collega's voor een bijbaan of vakantiebaan in de bediening. Jong of ietsjes ouder, iedereen is welkom. 

 

Kent u iemand die een stage zoekt, zowel voor bediening als voor de keuken? Ook daar hebben we plaats voor. 


Bent u, of kent u iemand die interesse zou hebben? Een mailtje of telefoontje naar ons kan wellicht het begin zijn van een mooie samenwerking!

 

Met gastvrije groet,  

 

 Team Trix 

 

 Wordt jij onze collega? 


We zoeken een horeca professional om ons team te versterken:

Ben jij de gastheer/ gastvrouw die zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid neemt dan is dit de baan die je zoekt. De inhoud van deze functie laat zich als volgt samenvatten: je gaat voor een 100% tevreden en terugkerende gast. Als professional ben je op de hoogte welke taken en vaardigenheden die hiervoor vereist zijn!

 

Ons team van collega’s is jong en divers. We bieden een stabiele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Om je kennis te vergroten geloven wij in het volgen van interne opleidingen en cursussen.

 

Woon je in de omgeving van Arnhem? Dan is dit zeker makkelijk.

Spreek je Engels en/of Duits dan is dit zeker een pre, er komen hier veel toeristen!

Bij interesse stuur je CV naar info@restauranttrix.nl. Heb je vragen over de vacature of over ons bedrijf? Bel Timo (06-34224369) dagelijks tussen 12.00-17.00 uur. Startdatum 1 mei.

Vakantie en hulpkrachten

 

Op zoek naar een leuke baan voor in de vakantie of in het weekend? 

Dan ben je bij Trix aan het goede adres. Een leuk team, gezellige gasten en goede voorwaarden. 
Bel of mail ons!
 

 

Restaurant Trix in het kort

 

Restaurant TRIX is sinds jaar en dag een begrip in Arnhem en omstreken. We beschikken over een groot a la carte restaurant, sfeervolle hotelkamers en een private dining -en vergaderruimte. De stijl van de keuken is eigentijds met een Franse klassiek basis! 


 

Welkom in onze keuken!


We zoeken een Chef de Partie om ons keukenteam te versterken. Ben jij de man of vrouw die zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid neemt dan is dit de baan die je zoekt.

 

De inhoud van deze functie is heel helder: je gaat voor perfectie in kwaliteit, smaak en presentatie! Als zelfstandig werkend kok ben je op de hoogte welke taken en vaardigenheden hiervoor vereist zijn!

Ons team van collega’s is jong en divers. We bieden een stabiele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Om je kennis te vergroten geloven wij in het volgen van interne opleidingen en cursussen.

 

Woon je in de omgeving van Arnhem? Dan is dit zeker makkelijk.

Heb je interesse in deze full-time functie? Stuur je CV naar info@restauranttrix.nl. Heb je vragen over de vacature of over ons bedrijf? Bel Jasper Wensink (06-52696075) dagelijks tussen 12.00-17.00 uur.

Startdatum 1 mei.

Restaurant & hotel Trix de Menthenberg

Schelmseweg 1A, Arnhem  |   026 4422273 
www.restauranttrix.nl   
 info@restauranttrix.nl  

We zijn dagelijks bereikbaar tussen 14.00 – 18.00 uur

Afmelden  |  Wijzig uw profiel

transparent