Hotel | Omgeving | Arrangementen & prijzen | Reserveren | Contact

 

Beste gasten en vrienden van het Jagershof,

 

Allereerst wensen wij u veel voorspoed toe voor dit nieuwe jaar. Een nieuw jaar dat bijzonder is begonnen maar hopelijk snel steeds meer gewoon zal zijn zodat we er straks, als de voorjaarzon gaat schijnen, weer lekker op uit kunnen gaan.


Met gepaste trots presenteren wij u in de bijlage onze nieuwe arrangementenbrochure 2021. Een brochure vol heerlijke arrangementen met aantrekkelijke prijzen tot en met augustus.  Klik hier om de brochure te bekijken.

 

Wij verwachten dat dit jaar een mooi vakantiejaar gaat worden. Wij hebben er veel zin in en u waarschijnlijk ook. Wilt u alvast reserveren voor een bepaald arrangement of een bepaalde periode? Dat kan! Reserveren is vanaf nu mogelijk. Telefonisch zijn wij te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur en uiteraard kunt u altijd een reserveringsaanvraag per mail doen die wij zo spoedig mogelijk zullen bevestigen.

 

Wilt u een reservering voor dit voorjaar maken, maar is het nog onzeker of u die gewenste periode wel kunt komen? Geen probleem! Mocht uw vakantie toch niet door kunnen gaan vanwege de gestelde overheidsmaatregelen, dan kunt u uw reservering kosteloos verplaatsen naar een latere periode dit jaar.

 

Wij kijken er enorm naar uit u dit jaar weer als gast in het Jagershof te mogen begroeten!

 

Vriendelijke groet, ook namens alle medewerkers,

 

Corine de Groot- van Olst

 

 

Wilt u een arrangement boeken?

Mail naar info@hetjagershof.nl of bel naar +31(0)341 25 23 93.

 
Onze arrangementenbrochure bekijken? Klik dan hier!
 
 

Wilt u de websversie van deze nieuwsbrief bekijken? Webversie

Wilt u niet meer op de hoogte blijven van de aanbiedingen van Het Jagershof? Dan kun u zich hier Afmelden.

Wilt u zien welke gegevens we van u bewaren? Bekijk of Wijzig uw profiel