Webversie

 

Beste gasten, 

 

Wij hebben drie weken geleden een geweldig schelp- en schaaldierenweekend gehad. Tijdens dat weekend is ook deze leuke foto van ons team gemaakt. Een team waar we ontzettend trots op zijn. 

 


 

De reacties van onze gasten op dit weekend waren heel goed.

Was u er dit keer niet bij? Volgend jaar gaan we het beslist weer organiseren. 

 

Inmiddels klopt het najaar op onze deur. We schakelen over op de najaarskeuken. Verheugt u zich al op wild? Medio oktober komt ons wilmenu. 

 

Voor de liefhebbers van bokbier zijn dit gouden tijden. Natuurlijk hebben we een mooi aanbod. Uit onze tapkraan stroomt Brand Dubbelbock. 

Dus laat het najaar maar komen, we zijn er klaar voor.

 

 

Herfstvakantiegangers zijn van harte welkom in Hotel Trix. Op deze website leest u meer over ons hotel en kunt u de beschikbaarheid checken. 

 

We wensen iedereen een heerlijke herfst.

 

  

Met vriendelijke groeten, 

Namens het hele team van Trix 

 

 

 

 


 p.s. wilt u in december met een groep borrelen of eten bij ons? Reserveer dan tijdig de datum. De invulling kan uiteraard later besproken worden. 

 

 

 Boktober

 

We dopen oktober graag om tot ‘boktober’ want er stroomt weer bokbier uit onze tapkraan. Dit jaar is dat Dubbelbock van Brand. 

Brand Dubbelbock is een Nederlands bier van hoge gisting.

Het bier wordt gebrouwen in Wijlre. Het is een diep roodbruin bier met een alcoholpercentage van 7,5 %. 

Brand Dubbelbock dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van gebrande moutsoorten geeft Dubbelbock een prachtige, robijnrode kleur. Dit bier is door zijn krachtige, moutige karakter een echt herfstbier.

 

Waar komt bokbier vandaan?

 

We zien vaak plaatjes op de etiketten van bokbier van de Germaanse god Donar op een bokkenwagen. Toch heeft bokbier daar waarschijnlijk niets mee te maken. Het verhaal gaat dat bokbier oorspronkelijk uit het Duitse Beieren komt. Het is een verbastering van Einbecker Bier. Een brouwer uit de plaats Einbeck introduceerde het in Beieren. Op z'n Beiers werd dit bier als ‘Ainpöckisch Bier’ uitgesproken, verkort ‘Ainpöck’. Dat verbasterde tot ‘Ein Bock’ oftewel een ‘bok’.

 

 

 Aftellen naar de Kerst


Het lijkt nog heel ver weg maar wij krijgen nu al vragen over onze plannen voor Kerst. Zoals u van ons gewend bent organiseren we op beide Kerstdagen een brunch en een diner. De invulling maken we in oktober bekend maar u kunt uiteraard al wel reserveren. 

 

 

Restaurant en hotel Trix de Menthenberg

Schelmseweg 1A, Arnhem

026 4422273

www.restauranttrix.nl

info@restauranttrix.nl


Geopend iedere dag vanaf 11 uur.

 

Afmelden

transparent