Culinair genieten bij Het Koetshuis

 

Webversie

 

 

Heeft u al lentekriebels?

 

We gaan weer richting de lente. De dagen worden langer en lichter. De vogels laten weer van zich horen. Het voorjaar hangt letterlijk in de lucht.

 

We verheugen ons er op om u te mogen onthalen met frisse lentegerechten en bijpassende wijnen. 

 

Wellicht inspireert de lente u om uw geliefde ten huwelijk te vragen? Betrek ons dan in uw complot en we zetten de champagne alvast koud. 

 

In maart staat er een mooie mijlpaal in de agenda. Op 9 maart bestaat de restaurantverenging Alliance Gastronomique, waar we een trots lid van zijn, 50 jaar. We gaan dit uitgebreid vieren, samen met u.

  

Komt u bij ons genieten van de lente? 


Met gastvrije groet,  

 

Familie Löhr en medewerkers


 

 

  

 

 

50 jaar Alliance

Op 9 maart 2017 bestaat het samenwerkingsverband van vooraanstaande restaurants in Nederland, Alliance Gastronomique, 50 jaar. Daar willlen we op toosten met u als gast en dat doen we met een bijzondere champagne. 

 

Al meer dan 260 jaar staat Moët & Chandon synoniem voor de meest bruisende momenten in het leven. Als ‘s werelds grootste champagnehuis, brengt Moët een gevoel van magie en feest dat elke gebeurtenis bijzonder maakt, altijd en overal.

 

Iedere anderhalve seconde wordt ergens ter wereld een fles Moët & Chandon Impérial Brut ontkurkt. Niet verwonderlijk, zelfs volkomen verdiend, als je de constant excellente kwaliteit proeft. De Impérial Brut is gecomponeerd uit zo’n 150 verschillende wijnen, gewonnen uit chardonnay, pinot noir en pinot meunier en afkomstig uit alle delen van Champagne. Het is een champagne zonder oogstjaar, want in de assemblage zit tevens een belangrijk deel vins de réserve - mooi gerijpte wijnen uit oudere jaren. Impérial Brut refereert aan de prettig droge smaak (Brut)

Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling – het ultieme aperitief en een goede begeleider van diverse voorgerechten  

 

Private dining

Wilt u in een besloten gezelschap dineren of lunchen? We hebben een speciale private diningroom: Intermezzo. Deze sfeervolle ruimte is voor 8 tot 60 personen geschikt. 


Quick of slow lunch

Heeft u beperkt tijd maar wilt u toch genieten van een gastronomische middagpauze? Wij serveren van dinsdag tot en met zondag ook een quick lunch. 


Voorjaars-agenda


16 april         Eerste Paasdag

14 mei          Moederdag

4 juni            Eerste Pinksterdag


Op deze bijzondere feestdagen serveren wij zowel tijdens de lunch als diner ons 7 gangen proeverij menu. 

Op Tweede Paas- en Pinksterdag zijn we gesloten. 

 


Walking dinner

Een informele gelegenheid? Kies dan voor een walking dinner of lunch. Iedereen kan in een ontspannen sfeer genieten van heerlijke proeverij gerechtjes. 


Volg ons op Facebook

Wow. We hebben 4560 likes op onze Facebook-pagina. We zijn uiteraard heel content met zoveel vrienden en volgers. Dus wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Like dan onze pagina.


 

 

Doordeweeks genieten? 

 

Op dinsdag, woensdag of donderdag even aan de dagelijkse sleur ontsnappen? Kom dan bij ons genieten en kies twee gerechten uit onze menukaart voor maar € 39,50.

 

Zondagmiddagproeverij

 

Op zondagmiddag serveren wij een Proeverijmenu vanaf 12.00 uur. Laat u verwennen door onze koks met een 7 gangen menu voor € 52.50 p.p. 

 

 

De lente is de manier waarop de natuur zegt:

'Tijd voor een feestje!'

Restaurant het Koetshuis

Panoramaweg 23A

6721 MK Bennekom

0318 41 73 70

www.hetkoetshuis.nl

info@hetkoetshuis.nl

 

Afmelden

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12 uur. Keuken geopend tot 22 uur. 

 

Exclusief reserveren voor speciale ontvangsten op maandag is mogelijk .